Beveiliging voor web-ontwikkelaars

We zijn altijd op zoek naar de beste manier om kwetsbaarheden in webapplicaties te kunnen ontdekken. Met gebruik van onze geautomatiseerde scanners kunnen we alle webapplicaties, websites en webwinkels zonder grote investeringen testen!

 

Met onze innovatieve scanners kunnen we de software, die u ontwikkelt voor uw klanten, testen en kunt u alle gevonden kwetsbaarheden herstellen vóórdat een website live gaat.

Na elke scan sturen wij een scanrapport met de ontdekte kwetsbaarheden en met suggesties voor het oplossen daarvan. Na het herstellen van de kwetsbaarheden kan een her-scan worden aangevraagd. En nadat de website is live gegaan, zorgt u ervoor dat, met een extra scan, uw klant wordt overtuigd dat u een veilige site heeft opgeleverd.

We zullen de door de scanner gevonden fouten met een handmatige controle toetsen voordat wij een rapport opleveren. Op aanvraag bieden wij Web Application Penetratie tests aan.

Websitebouwers die ons ForusP Secure Seal mogen voeren, hebben bewezen dat ze veilig programmeren en dit regelmatig door het uitvoeren van beveiligingsscans laten controleren, gedurende het hele ontwikkelingsproces. Dit zorgt ervoor dat websites of componenten zo veilig mogelijk worden opgeleverd.